Szolgáltatások

 
nevtelen-terv.jpg
A Lean szemléletet támogatójaként működési alapelveink közé tartozik a vevői elégedettség növelése, a munka egyszerűsítése, a hatékonyság növelése és a veszteséget termelő tényezők kiszűrése. Tisztában vagyunk vele, hogy nem okozhatunk leállást, dupla munkát, selejtet, ezért a minőség és a határidő kiemelt szempont munkánk során.
 
Az együttműködés tehát messze túlmutat azon, hogy Önnek állandó, és megbízható hozzáférést biztosítunk a magas minőségű, versenyképes piaci árakon kapható termékekhez, amelyek a világ vezető műszaki gyártóitól kerülnek ki. A cél, hogy Ön az értékteremtő folyamataira koncentrálhasson. Szolgáltatások egész sorát fejlesztettük ki annak érdekében, hogy megkönnyítsük a beszerzéseket és kiszolgáljuk a termelési folyamatokat.

Cégcsoportunk segít Önnek olyan hatékony ellátási láncot kialakítani a karbantartási, javítási és felújítási (MRO) alkatrészek vonatkozásában, amely pozitív hatással lesz a mindennapi működésre.

 

 

Milyen eszköztárral optimalizáljuk az ellátást?

Termékkiadó automatáink lehetőséget biztosítanak, hogy a nagy fogyással rendelkező, vagy fontos termékek a nap minden percében elérhetőek legyenek a felhasználók részére, mindezt egy kontrollálható, riportálható és nyomonkövethető környezetben. Ez a megoldás a lehető legalacsonyabb szintre tudja csökkenteni a kiszolgálás belső erőforrás szükségletét is, egy ellenőrzött felhasználás mellett. Összességében az így elért összes megtakarítás elérheti a 30%-ot is! Anyagkiadó automata üzemeltetésben cégcsoportunk több, mint 10 éves tapasztalattal rendelkezik. Töltőhálózatunk és Support csapatunk közreműködésével jelenleg több, mint 50 automatát üzemeltetve, százezres nagyságrendű tranzakciószám mellett többszáz terméktípust kezelünk. Maximum 1 órán belül el tudjuk érni az Ön telephelyét.